Bli fadder

Sri-Lanka Föreningen i Åtvidaberg söker alltid faddrar för att kunna stödja vårt dagcenter.

Som fadder i Sri-Lanka föreningen så är du inte fadder för ett specifikt barn utan för alla barnen i skolan. Dina pengar kommer månatligen att gå till barnens utbildning likväl som till mat och skolkläder. Vidare så är det inräknat att ditt stöd går till skolskjuts, elektricitet och vatten i skolan. 

Vi började med att ha 10 elever i vårt dagcenter, och har idag 34 elever. Men fortfarande så finns det många barn som står på kö som vi inte har möjlighet till att ta emot utan din hjälp. 

Vi uppskattar allt stöd. Bankgironummer: 5136-2853. 

Donera

Att bli fadder är ett stort ansvar som sträcker sig över lång tid och ibland har man inte möjligheten att kunna bli fadder. Men vi blir alltid varmt tacksamma för allt stöd som vi kan ta emot. 
Om du känner dig manad att ge oss en donation för att stödja dagcentret i Negombo så får du naturligtvis själv bestämma den engångssumman som du vill skänka. 
När du skänker donationen så får du gärna skriva ditt namn i meddelandefältet så att din donation uppmärksammas av oss för den personen som du är. 

Volontär

Om du känner dig sugen på att hjälpa våra barn och lärare på dagcentret kan du åka ner som volontär och jobba. Reglerna för en volontär är följande: 

”Våra barn har olika handikapp och behoven är väldigt olika, de kommer ifrån olika hemmiljöer och har olika behov och hur man uppför sig med andra människor. 
Vi önskar därför att våra volontärer, vänner och alla besökare respekterar våra önskningar. 

  1. Vi kan bara ta emot volontärer under maximalt 3 veckor.
  2. Vi välkomnar alltid besökare men respektera våra besökstider: mån-fre 9.30 till 11.00.
  3. Volontärer som kommer till oss är välkomna, men försök undvika att ta med dig andra personer under skoltid.
  4. Om du vill ha konversationer med personalen så kommer vi att vara kvar i skolan en timme efter att den har stängt, eller på fredagar.
  5. Svensk och srilankesisk kultur är två olika kulturer, och vi kommer från olika familjer med olika syner, och vi hoppas att du har överseende med våra familjers situationer.

Vänligen respektera våra regler och regleringar. 
Ett stort tack! 

Rektor 
S. Subashini Dilini